torsdag den 21. maj 2009

Tur til Gøteborg 21 Maj 2009


















Så bar det afsted på shoppingtur til Gøteborg, Sverige med min mor. Vi havde det meget hyggeligt og fik også kigget en god del. Vi tog fra Masthugget til Brunsparken og shoppet i Nordstan centeret. Jeg var i mange tøjbutikker, men det var i H&M som sedvanligt, at jeg fik købt mig noget undertøy. Vi tog Stena expressen til Gøteborg og den almindelige Stena Danica tilbage til Frederikshavn. Og på båden fik vi også købt noget. Nogle filme og nogle kosedyr, min mor og jeg købt hver vår missekat :)
Været var vi heldig med, der kom kun lidt regn, men var for det meste inde i købecenteret, så jeg ved ikke rigtigt om det regnede når vi var inde, der var ellers lidt sol at se blandt nogle skyer når vi var på vej til Nordstan!

mandag den 18. maj 2009

Gigtsmerter og lidt forskelligt!

Nu skriver jeg igen ang. slidgigten. Nu har jeg fundet ud af at jeg er helt ødelagt efter en dag hvor jeg har været ude og gå. I går fejrede jeg Norges nationaldag og var på Pizza & Pasta Place sammen med min mor. Bagefter fik jeg låne 15 kroner af min mor, sådan at jeg kunne leje en film, det blev til "Du almægtige Evan". Så kørte jeg forbi min kærestes hus hvor jeg mødte han og min hund, for så at tage alle tre sammen hjem til mig.

Og det blev ret så sent inden jeg kom igang med den film, siden jeg var så optaget af at følge hjemkomsten til Alexander Rybak på internettet. Han er sådan en sød dreng og så bor han der jeg har boet før, på Nesodden, eksagt hvor han bor på Nesodden, ved jeg jo ikke da.
Der var ca. 5000 personer som havde taget op til Gardermoen for at sige velkommen hjem og tillykke til Alexander, den gang han kom på talefot med Tv2nyhederne, sagde han at han ikke rigtigt vidste hvad han havde gjort, den gang han havde inviteret folk til at møde ham på Gardermoen.
http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/article2735802.ece

Så begyndte jeg at kigge film og den sovnede jeg selvfølgelig fra, så nu skal jeg til at kigge den hjemme hos min mor. Jeg er nemlig på besøg hos hende i dag fordi vi får besøg af en veninde fra Norge. Jeg glæder mig rigtigt meget til at mødes med hende, hun er nemlig en slags ekstramor for mig, ja det har vi ligesom altid sagt.

søndag den 17. maj 2009

HURRA HURRA FOR 17. MAI 2009


Gratulerer med dagen til Norge! Dette bilde ble tatt for noen år tilbake, det ble nødt til å gå i gjenbruk fordi jeg ikke en gang kan klare å finne et flagg i min leilighet etter at jeg flyttet. Så får jeg ta det igjen neste år, da skulle jeg gjerne ha et annet sted å bo,
hvor også det skal finnes flagg :)
Dagens 17. mai, feires med en tur til Pizza & Pasta Place sammen med min mor. Synes det er litt trist at ikke denne dagen faldt på en annen dag enn Søndag, siden Norsk Tv2 pleier å ha 17. mai sending og da pleier jeg å se på den og få sånn deilig 17. mai følelse, men nå finnes det ingen sending og siden jeg bor i Danmark, er det liten mulighet for å se barnetog og 17. mai hygge fordi vi ikke har NRK i Danmark... Trist... Vi får ta det igjen neste år...

NOK EN GANG: GRATULERER MED DAGEN NORGE!

Gratulerer til Alexander Rybak med seieren i Melodi Grand Prix!

Så har vi slått rekorden i år, det er jo ingen noen sinne som har fått så mange poeng i melodi grand prix før. Jeg vil takke disse land for poengene Alexander Rybak og Norge fikk:

- Spania - 12 poeng
- Belgia - 10 poeng
- Belarus - 12 poeng
- Malta - 8 poeng
- Tyskland - 12 poeng
- Czech Republic - 3 poeng
- Sverige - 12 poeng
- Island - 12 poeng
- Frankrike - 8 poeng
- Israel - 12 poeng
- Russland - 12 poeng
- Latvia - 12 poeng
- Montenegro - 10 poeng
- Andorra - 10 poeng
- Finland - 8 poeng
- Switzerland - 8 poeng
- Bulgaria - 2 poeng
- Litauen - 12 poeng
- England - 10 poeng
- F.Y.R Makedonia - 8 poeng
- Slovakia - 10 poeng
- Hellas - 10 poeng
- Bosnia & Herzegovina - 10 poeng
- Ukraina - 12 poeng
- Tyrkia - 3 poeng
- Albania - 7 poeng
- Nederland - 12 poeng
- Estland - 12 poeng
- Kroatia - 8 poeng
- Portugal - 5 poeng
- Romania - 5 poeng
- Irland - 8 poeng
- Danmark - 12 poeng
- Moldova - 8 poeng
- Slovenia - 12 poeng
- Armenia - 8 poeng
- Ungarn - 12 poeng
- Azerbaijan - 8 poeng

Vi fikk altså 12 poeng hele 16 ganger og 10 poeng 9 ganger.

Alexander er en flott fyr og dette var vel fortjent!

http://www.abcnyheter.no/node/88936

http://www.abcnyheter.no/node/88855