lørdag den 16. maj 2009

Mine naturbilleder

Jeg har stor interesse for fotografering, og drømmen er at tage et billede af en flue, hvor man kan se detaljerne i vingerne. Jeg har kun kamera gennem min mobil. Disse billeder er taget med forskellige mobiltelefoner og det har været forskellig kvalitet på pixel's. Den mobil jeg bruger nu, har 5MegaPixels og det er det bedste mobilkameraet jeg nogen sinde har haft. Jeg er også med i en konkurrance i Frederikshavn, hvor jeg kan være den heldige vinder af et spejlreflex kamera. Konkurrancen går ud på at sende ind naturbilleder fra Frederikshavn og man kan sende ind flere end 1 billede. Jeg har ikke tal på hvor mange billeder jeg har haft sendt ind, men én dag, var mit billede i avisen. Jeg blev ret så stolt der jeg kunne se mit eget navn på billedet. Konkurrancen varer frem til november 2009.

I tillæg har jeg fået åbnet et album hos Jalbum, hvor jeg har sendt ind mine natur/dyrebilleder. Det vil jeg lige dele med Jer.
_____________________________________________________________________

Naturbilleder

torsdag den 14. maj 2009

Begyndende slidgigt??

Så er det at jeg har været til røndken i går morges og i dag, ringede jeg til lægen for at bestille tid for at forhøre mig om røndkenbillederne. Og så skulle jeg også have flere tabletter mod mine smerter, så jeg fik tale med en af lægerne... Hun siger at det ser ud til at jeg måske har begyndende slidgigt. Dejligt endeligt at have et navn på mine smerter, men betyder det så at jeg skal til at leve sådan for resten af mit liv??

http://www.netdoktor.dk/sygdomme/fakta/slidgigt.htm

Det er en lille smule skremmende det jeg lige har læst mig frem til!
Grøss og gru...