fredag den 28. marts 2008

Første vårtegn for mig!

Fotograf: Gro Anita Hilton
Image hosted by Webshots.com
by grohilton
Du kan klikke på billedet ovenfor for at komme til det stedet hvor jeg deler mine billeder, lader folk kommentere mine billeder og de kan også downloade billederne, det er du også velkommen til at gøre hvis lysten skulle være der. Måske du vil have et nyt skrivebords baggrund, så er det bare at kigge og checke om det er noget der interesserer dig!

Selvfølgelig ville det være meget hyggeligt hvis jeg fik en kommentar til mine billeder eller til mine kunnskaber som fotograf, en stor interesse jeg virkelig har!

Ønsker Jer alle en dejlig dag!
"Be Creative"
~Until we speak again~Smile~

Gro Anita Hilton

torsdag den 27. marts 2008

Torsdag og kreativ hygge!







Fotograf: Gro Anita Hilton


Så er det torsdag og allerede aften, men før dagen for lov til at forsvinde ved midnat, vil jeg lige fortælle Jer hvad jeg har lavet i dag.

Jeg har fået en ny interesse, en stor interesse for digital scrapping og i dag har jeg lavet 4 forskellige billeder og de har jeg tænkt mig at dele med Jer. Jeg har fået tilladelse fra alle personer det er billede af i mine kreationer, bortset fra min hund, men hun samtykker nok, hehe!
Jeg har i aften også spist aftensmad sammen med gode venner og Diana og min kæreste var med.
Det var riktig hyggeligt og virkelig noget jeg satte stor pris på!
Ikke mange ordene i aften, vil gerne følge med på "Det er mig eller hunden" på fjernsynet nu kl 21:30 og i aften handler det om 2 Bearded Collier!
Hav en dejlig aften videre til alle Jer der kigger denne blog!

søndag den 23. marts 2008

Det er så dejlig stille :o)

Fotograf: Gro Anita Hilton

Har du noen gang prøvd det? Bare sitte helt stille å lytte til stillheten... Det har jeg nettopp gjort! Det var dejligt at opleve! Nogle gange trænger vi mennesker lidt stillhed, også selvom vi er meget glad for at have mennesker rundt os, ja ligesom mig. Jeg elsker at have mennesker rundt mig, men nu var det dejligt at være lidt alene! Kæresten har taget hunden på tur, ja det gør han hver gang han har fri fra arbejdet. Hunden er min hund i ugen, men i weekenden er hun kun min kæreste's hund, har jeg indtryk af at hunden selv siger! Min kæreste er så flink til at tage hunden med på lange turer og jeg er ikke den der tager en kæmpelang dagstur, jeg tager heller lidt kortere turer, men flere! Nok om det!


Her sidder jeg så med computeren som suser en lille smule og jeg hører en klokke på væggen der tikker, udover det, er der dejligt stille! Mangothe'en er klar og jeg hygger mig med at kigge på min mor's hjemmeside. Jeg har laget den for hende og der var gået så langt tid siden jeg havde opdateret, at newbie gæstebogen var stoppet, så nu fik jeg aktiveret den igen - heldigvis!! Jeg har lagt linken ind her, bare tag et kig til højre, der kan du se det står "min mor's hjemmeside." Klik den link og se hvad min mor godt kan lide: Barbie nemlig! Hun elsker Barbie, og har alle filmene hendes, så jeg ved at den dag hun får sine børnebørn, bliver hun nok yndlingsbestemoren, lad os bare håbe de børnebørn snart kommer!


Da var jeg vidstnok ferdig for denne gang. Jeg tager min sidste Läkerol med Salvi smag og hygger mig med min mangothe og siger farvel for denne gang!