lørdag den 22. marts 2008

Sitte stille dagen!

Jeg har ikke gjort andet i dag synes jeg. Vågnede tidligt og blev siddende og kigge på Brødrene Løvehjerte på fjernsynet. Ordnede mine negle og bagefter skar jeg overflødig stearin af fra de store stearinlys på bordet som ikke var brændt ned sammen med det i midten! Bagefter kom kæresten ned fra soverommet, han havde fået en time ekstra på øjet efter at jeg var gået ned. Så kom han fram med sin morgenmad og da blev jeg lige nødt til at lave min morgenmad også. Det samme hver morgen: En skive med makrel i tomat og en skive med leverpostej. Agurken blev ikke glemt og let majonesen kom også på, dejligt. Det var et par øjne på gulvet nedenfor mig, min hund ville gerne smage på min mad, men det fik hun ikke, ihvertfald ikke før det var den aller sidste bid af skiven tilbage!

Så tog kæresten hundebåndet fram, det var tid for hundelufteturen/handleturen. Jeg blev hjemme og var meget glad for det, for nu sner det! Min kæreste tog cykelen og hunden på tur og kom hjem med madvarer i tillæg. I dag skal vi have hjemmelavet pizza til aften og jeg glæder mig. Jeg vil have indbagt pizza og skal lave den selv. Min kæreste lavede en chokoladekage og bagte 2 youghurt brød, jeg har smagt på 2 chokoladekagestykker og det smagt så godt :o)

Jeg sidder fortsat stille...ved computeren og har gjort det hele dagen fra kl 12, får vel snart 4kantede øjne, måske? Hehe, nej det går jo ikke :o) Heldigvis!

Det var det jeg gad skrive nu...

torsdag den 20. marts 2008

De første ord!

Klokken er 21:57 og jeg er på besøg hos min kæreste. Vi skal fejre påsken sammen. Vinden suser rundt hans lille røde hus, sneen og regnet falder hurtigt på ruden. Lige nu har kæresten taget min hund på en lille aftenstur.
Havde længe tænkt på at blogge, derfor kunne det ikke blive bedre nu da jeg endelig fant et sted jeg kunne blogge.
Fortælle lidt om mig. Jeg kommer fra Norge og har boet i Danmark i 5 år. Jeg er 32 år og er født i krebsens tegn. Min mor betyder meget for mig og hun bor heldigvis også her i Danmark. Savner min storebror som også boede her i Danmark, men han døde i marts 2006 og jeg fandt ham.
Det var vidstnok det jeg lige nu gad at skrive, men det skulle gerne komme flere ord fra denne mund, eller flere bokstaver fra mit tastatur!
Ønsker alle en dejlig påske!
~Gro Anita~